Automate your Marketing
with Womplify




 
Aidayasmalizay's FotoPage

By: Aidayasmalizay Ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Saturday, 30-Jan-2010 12:50 Email | Share | | Bookmark
Baby Arissa @ wad NICU, Hosp. Selayang

 
 
 
View all 5 photos...
Masa umur 4 hari, Arissa disahkan kena jaundis (kuning) dan dimasukkan ke wad NICU Hospital Selayang. Sedihnya rasa bila tengok baby diletak bawah lampu (2 lampu), panas... dengan x pakai baju.cian tengok...Sib baik mama duduk sama kat situ dan sentiasa bersamanya. Yang sedih tu time doc. ambik darah, ya ampun... Arissa menangis teresak2 coz bukan skali kene cucuk jarum, berkali2 baru dapat ambik darah, cian budak kecik...


Saturday, 30-Jan-2010 12:30 Email | Share | | Bookmark
Alif Irfan @ Tadika St.Ronan

 
 
Adik pun nak join abang g skolah
View all 5 photos...

Alif masa hari pertama g tadika kat St.Ronan (orientasi). Ramai bebudak yang baru masuk skolah menangis sampaikan ada classmate Alif yang terkencing. Cian tengok bebudak yang nangis. Sib baik Alif x nangis coz dia dah penah g skolah masa 5 tahun kat tadika Qdees. masa tu la dia nangi. Mama kene tunggu 3 hari, ngan mama skali masuk kelas. Biasalah bebudah bila 1st time g skolah.







Friday, 15-Jan-2010 10:51 Email | Share | | Bookmark
Arissa @9.1.10

 
 
 
View all 6 photos...







Thursday, 14-Jan-2010 14:15 Email | Share | | Bookmark
Baby Arissa @ 8.1.2010

beberapa minit selepas dilahirkan
 
 
View all 7 photos...
Alhamdulillah... anak ke-3, Nur Arissa Qairina telah selamat dilahirkan di Hospital Selayang pada 8.1.2010 jam 7.31pm. (Jumaat), lahir secara normal.










Thursday, 24-Dec-2009 06:23 Email | Share | | Bookmark
Cuti2 Malaysia @ Swiss Garden Hotel, Kuantan_30/10-1/11 2009

 
 
 
View all 18 photos...













[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net